tiistai 30. elokuuta 2016

Enjoying my time!

Kesä sen kuin jatkuu ja jatkuu. Eilen oli lämpöä ainakin 36 celsiusta, joten täällä kyllä tarkenee! Ensi kuukin näyttää oikein lämpimältä, ei siis valittamista :)


Yksi ehdottomasti parhaista puolista asua täällä on se, kun jatkuvasti on jotain ohjelmaa tarjolla. Mainitakseni muutaman menomestan, niin olen jo aiemmin  kertonut hieman Ranchon Cubanosta, joka jaksaa edelleen sykähdyttää. Kyseessä on joka sunnuntaiset kuubalaiset rantabileet Marbellassa. Ihmiset ovat perheineen tai ystävineen päivän rannalla ja illemmalla tästä rantachiringuitosta (”rantakahvila”) alkaa kantautua lanteita keinuttavaa livemusiikkia. Paikan päällä voi syödä ja juoda, sekä tietty tanssia. Tunnelma on letkeä ja kuin suoraan kuubalaisesta elokuvasta.

Ranchon Cubano


Muuta sunnuntai menoa löytyy esimerkiksi Nikki beachiltä Marbellasta, joka on hieman enemmän äveriämpään ja fiininpään menoon. En ole vielä kerinnyt käymään näissä allasbileissä, mutta varmasti menen tsekkaamaan paikan ennen kuin kesäkausi päättyy. Yleisesti mielestäni kaikkea erilaista on kiva ja hauska kokeilla, vaikka se ei välttämättä olisikaan ”niin se oma juttu” :)

Playa the Marbella maisemia



Lokakuussa on tiedossa vähän erilaisempaa menoa, sillä lähden pienelle patikkaretkelle upeaan Caminito Del Reyhin, josta kirjoitan sitten kokonaan oman postauksen. Huomata saattaa, että olen luonteeltani aika menevä ja tekevä, mutta ehtiipähän nähdä eri paikkoja eikä tule tylsää! Aktiivisuus lähtee omasta itsestään :) Mukavaa viikonalkua kaikille!



Terkuin Jenni
Markkinointiviestintäharjoittelija

Hae meille töihin!

rekry@pinklink.fi
p.+34-692176636





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti