maanantai 9. marraskuuta 2015

KYSY - ASK - PREGUNTA

- ME VASTAAMME


Talvi ja uusi vuosi lähenee kovaa vauhtia niin täällä Espanjassa kuin Suomessakin. Suomessa talvi on pitkä, pimeä ja kylmä, kun taas Espanjassa lämpötila pysyy 15 asteen yläpuolella.

Uuden vuoden lähestyessä moni varmasti miettii tulevaisuutta ja sitä, mitä ensi vuonna tekisikään. Mietinnässä saattaa olla muutto ulkomaille, muutoksia liittyen arkeen tai kokonaisvaltainen elämänmuutos.

Tällaisia ajatuksia ja muutoksia miettiessä tulee väistämättä mieleen monia, erilaisia kysymyksiä liittyen elämään, työskentelyyn ja käytännön asioihin täällä Espanjassa. Nyt olisi mainio aika purkaa kaikki mietityttävät kysymykset kommenttiboksiimme ja me vastaamme kaikkiin kysymyksiin parhaamme mukaan!


Otamme myös mielellämme vastaan postausehdotuksia. Mitä haluatte lukea? Mistä haluatte saada lisää tietoa? Millaiset kirjoitukset on kiinnostavaa luettavaa? Mitä vain mitä mieleen juolahtaa. Ei muuta kuin kysymyksiä ja ideoita tulemaan!


Aurinkoisin terveisin,
Sanni
Markkinointiharjoittelija

2 kommenttia:

 1. Hei,
  Olisiko tarvetta taloushallinnon ammattilaiselle? 17 vuoden työkokemus osto- ja myyntireskontrista, palkoista ja muista toimiston vastuullisista tehtävistä toimistopäällikkönä. Olen työskennellyt mm. Lemminkäinen konsernissa. Tällä hetkellä suoritan taloushallinnon ammattitutkintoa, joka on ollut esteenä työllistymiselle Suomessa. Ajatus aurinkorannalle muutosta on jo kauan muhinut mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!
   Tällä hetkellä taloushallintomme puolella on riittävästi työntekijöitä. Voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@pinklink.fi, jotta voimme palata asiaan kanssasi tarpeen tullen.

   Mukavaa talvenalkua,

   Henna, markkinointiassistentti

   Poista