keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tervetuloa Afrikkaan!


Hello!


Olemme avanneet toimiston Afrikan Gambiaan ja etsimme uusia työntekijöitä liittymään iloiseen ja tulostavoitteiseen joukkoomme!


Toimistorakennus




Toimistomme sijaitsee Senegambian keskustassa modernissa rakennuskompleksissa, jossa on toimistotiloja ja hotellihuoneita. Toimiston alakerrasta löytyy vuorokauden ympäri aukioleva ravintola-kahvila, jossa voi käydä lounaalla sekä viettää kahvitauot. Työpäivän päätteeksi on mahdollista pulahtaa hotellin upeaan altaaseen vilvoittelemaan!



Kahvila-Ravintola

Toimiston allas



Muutaman sadan metrin päässä toimistolta on kansainvälinen kauppa, jonka valikoimasta saa tuttuja eurooppalaisia tuotteita aina ruokatarvikkeista pesuaineisiin ja särkylääkkeisiin.


Näkymä toimistolta



Upea yli 50 kilometriä pitkä rantaviiva sijaitsee aivan toimiston kupeessa. Rannalta löytyy maittavat ravintolaruoat tai vaihtoehtoisesti voi rantamyyjältä tilata ison hedelmälautasen oman pöydän kera vedenrajaan, jonka voi nauttia merimaisemaa ihaillen. Senegambian ranta on loistava paikka rentoutua ja viettää loppupäivä loikotellen. Jos taas kaipaa aktiviteetteja, voi rannalla ratsastaa edullisesti hevosilla tai pelata muiden kanssa jalkapalloa ja rantalentopalloa.

Leikkiä paikallisten lasten kanssa

 
Senegambian ranta


Matkanvarrelta rannalle löytyy Euroopan tasoinen suuri kuntosali. Salilta löytyvät kaikki tarvittavat laitteet ja kuntoilun päätteeksi voit käydä virkistäytymässä salin uima-altaassa.


Kuntosali



Jos olet kokenut ja menestyksekäs myyntineuvottelija, sekä janoat erilaisia elämänkokemuksia, ole meihin yhteydessä! Tarjoamme sinulle vakaan ja hyvän työpaikan eksoottisessa ympäristössä, jossa ilmasto on lämmin ja ihmiset ystävällisiä!


Laita meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@118finder.fi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Käy tutustumassa yritykseemme ja meillä työskentelyyn rekrytointisivullamme www.pinklink.fi



Oletko valmis elämäsi seikkailuun?

Terkuin Jenni
Markkinointi- ja rekrytointivastaava

Hae meille töihin!

rekry@pinklink.fi
p.+34-692176636



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti