keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Taloushallinnon harkkari Jami

Terve tai no moro!


Mä oon Jami, 24-vuotias taloushallinnon opiskelija Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Kirjotushetkellä vietän viimeistä kuukauttani työharjoittelustani 118Finderilla Espanjassa, jonka jälkeen vielä pienen Saksan reissun kautta kutsuu paluu Suomeen.
Kuten sanottu niin SAMK:ssa opiskelen taloushallintoa ja koulun Facebookin rekrysivun kautta huomasin ilmoituksen työharjoittelusta Espanjassa Fuengirolassa. Päätös ulkomaanharjoittelusta oli tehty jo aikoja sitten, joten laitoin hakemusta menemään. Parin viikon jälkeen tulikin sitten puhelu, jossa sanottiin että kuukauden päästä alkaisi harjoittelu. Kamat kasaan ja kohti Espanjaa, adios!En ole katunut lähtöäni kertaakaan, vaikka se melko lyhyellä varotusajalla 
tulikin. 118Finderilla olen saanut tehdä taloushallinnon hommia laidasta toiseen, mm. kirjanpitoa, reskontrien hoitoa, budjetointia, palkanlaskentaa, kauppojen kirjaamista, laskujen ja maksumuistutusten lähettämistä jne. Hommat vaativat jonkin verran tarkkaavaisuutta ja eri ohjelmien käyttämistä, mutta hyvin on mennyt tähän asti. Opinnäytetyön aiheenkin sain yritykseltä, joten tylsää ei ole missään vaiheessa tullut työtehtävien parissa tai vapaa-ajallakaan!
Vapaa-aika on mennyt niin kierrellessä paikkoja kuin yhtä paljon urheillessa. Sen jälkeen, kun kuulin että Fuengirolasta löytyy frisbeegolfrata, niin tiesin välittömästi lajia muutaman vuoden harrastaneena mihin ylimääräisen aikani kulutan. Vastaavaa rataa saa jonkin aikaa etsiä ihan pelkkien maisemien puolestakin. Lisäksi töissä on työaika hyvin järjestettävissä, mikäli itsellä on menoa johonkin. Kavereiden kanssa tuli käytyä helmikuussa viikonloppulomalla Mallorcalla, jonka lisäksi on tullut käytyä Gibraltarilla, Marbellassa ja Malagassa sekä milloin missäkin muualla.

Näkeminen töiden jälkeen ei missään nimessä lopu kesken. Nähtävää riittää niin paljon, ettei oma harjoitteluaika riitä kaikkeen mitä Costa del Solilla on tarjottavana. Yksi ehdottomista kohokohdista oli Malagan La ligan jalkapallojoukkueen kotipeli Valenciaa vastaan. Kuten sanottu, edes tämä viiden kuukauden harjoittelujakso ei tunnu riittävän kaiken näkemiseen. Töissä päivät menevät nopeasti, ja olen nauttinut työskentelystä niin työpaikan kuin työkavereidenkin puolesta. Vähän harmittaa lähteä takaisin Suomeen, mutta onneksi aina pääsee takaisin – reissu ensi vuodelle on suunniteilla jo!
JamiHae meille töihin!

rekry@118finder.fi


p.+34-692176636

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti