perjantai 23. elokuuta 2013

Don't worry, be happy!

Tämä viikko onkin sitten ollut tapahtumaa täynnä; 

paljon iloisia hetkiä, mutta myös haikeita. 

Toimistolla on tällä viikolla ollut koiravieras, joka on lempeällä ja rauhallisella luonteellaan löytänyt tien kaikkien sydämiin. 


Sitähän sanotaan, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näin kävi myös Lalian kohdalla, joka tunnetaan nykyään myös nimillä Laila, Kalja, Köntti...
Keskiviikkona oli toimistopäällikkö Lauran viimeinen työpäivä; hän suuntasi Suomeen kohti uusia haasteita ja seikkailuita. Lauran lähtö oli haikea paikka koko toimistolle, olihan hän aina täällä laulamassa, tanssimassa ja piristämässä meitä työkavereitaan. Vaikka Laura on nyt yli 4000km päässä meistä, hänen oppinsa positiivisuudesta säilyy meidän monien mielessä vielä vuosien ajan. 

Onneksi keskiviikkoon mahtui iloisempiakin asioita. Huippumyyjämme Joni aka. Manse sai lentolippujensa hinnan suuruisen bonuksen, koska palkkatoimistolta ilmoitettiin hänen kotiutuneen myyntinsä olevan jo yli 8000e! 
Laura jätti meille toimistolle terveisiä "Love you with all my ♥ -Laura". Pinklink jää kaipaamaan sinua Sitten tähän hetkeen; ulkona paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta, viikonlopuksi luvattu reilusti yli 30 asteen lämpötiloja ja enää tunti töitä jäljellä - ei haittaa! :)- Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti