tiistai 17. syyskuuta 2013

Uusia kokemuksia ja helppoa elämää

Olen Pauliina, esimiestyön harjoittelija PinkLinkillä. Olen ollut täällä reilut kolme kuukautta ja tutustunut sen aikana moniin myyntitoimiston esimiehen työtehtäviin ja saanut itsekin ottaa vastuuta työn eri osa-alueilla. Työssäni olen saanut toimia itsenäisesti, mutta saanut myös ohjeistusta sitä tarvitessani. Teen PinkLinkille lisäksi tradenomitutkintoani varten opinnäytetyötä. Kesä on ollut siis paitsi yksi hauskimmista, myös opintojen kannalta hyödyllisesti käytettyä aikaa.

Parasta ulkomaanharjoittelussa on ollut Espanjan aurinko ja ehdottomasti rennoin työyhteisö, jossa ikinä olen työskennellyt. Kaikki kannustavat ja auttavat toisiaan, ja vaikka uusia työntekijöitä tulee tiuhaan tahtiin, otetaan kaikki mukaan porukkaan niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin.

Fuengirola on myös sijainniltaan sopiva matkusteluun ja Aurinkorannikkoon tutustumiseen, sillä jos kyllästyy ainaiseen rannalla käristymiseen, voi hypätä helposti junan tai bussin kyytiin ja suunnata joko pieniin vuoristokaupunkeihin tai rannikkoa pitkin Malagaan ja sitäkin pidemmälle.

  - Pauliina 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Olisin kiinnostunut työskentelemään Pinklinkillä ja olisi kiva jos voisit vastat muutamiin kysymyksiin. Luin keskustelupalstoja (taisi olla virhe) ja siellä monet käskivät kiertää Fuengirolan puhelinmyyntihommat kaukaa. Palkkaa ei kuulemma tule, ellei saa ihan älyttömästi myytyä ja työtilat ovat surkeat. Voisitko vähän valaista työntekoa omasta näkökulmastasi, kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos yhteydenotostasi!
      Keskustelupalstoiltahan löytyy niin huonoja kuin hyviäkin juttuja työnteosta, niin yrityksistä Suomesta kuin Espanjastakin, eli kannattaa lukea niitä maalaisjärkeä käyttäen. Palkka meillä Pinklinkillä koostuu takuupalkasta ja myyntiin perustuvasta komissiosta. Takuupalkassa ei ole mitään reunaehtoja eli sen saa kunhan töissä käy. Komissioita maksetaan jokaisesta kaupasta minkä teet eli ei siinäkään mitään ihmeellisyyksiä. Yrityksemme on tammikuussa muuttanut uuteen toimistoon ja työtilamme ovat hyvät. http://www.youtube.com/channel/UCltvZUIk6CW1ff7TGj47hpQ <-tuolta youtube -kanavalta näet videoita, jotka ovat kuvattu toimistollamme.

      Mikäli haluat lisätietoja työnteostamme tai käytännöistämme, kerron mielelläni lisätietoja. Sähköpostitse meihin saa yhteyden osoitteesta rekry@pinklink.fi tai puhelimitse numerosta +34 692 176 636.

      Toivottavasti sain hieman selvennettyä käytänteitämme!

      Poista