maanantai 3. marraskuuta 2014

Työharjoittelu Espanjan lämmössä

Kun Suomen kesä alkoi kääntyä kohti syksyä ja illat pimentyä, oli juuri sopiva  aika suunnata työharjoitteluun Espanjan lämpöön. Olin löytänyt Pinklinkin työharjoittelu-ilmoituksen netin kautta ja kiinnostuin mahdollisuudesta täydentää markkinoinnin opintojani työharjoittelujaksolla.


Tällä hetkellä olen ollut kaksi viikkoa markkinoinnin työharjoittelussa Pinklinkillä. Työ on vastannut odotuksiani, sillä olen saanut ottaa vastuuta ja työtehtäväni ovat olleet monipuolisia. Päiväni ovat koostuneet tähän mennessä nettisivujen ja sosiaalisen median päivityksestä, tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä, markkinointikampanjoiden ideoinninsta, markkinointimateriaalien laatimisesta ja edustustehtävistä. Oman alani tehtävien lisäksi harjoittelussa on hienoa se, että pääsen osallistumaan tapaamisiin ja palavereihin ja näkemään lähietäisyydeltä, miten yritystoimintaa pyöritetään. Koska työtehtäviä on paljon, päivät kuluvat nopeasti eikä ainakaan tähän mennessä yksikään päivä ei ole ollut samanlainen.

Espanjaan on ollut helppo kotiutua, sillä olen aikaisemminkin asunut Andaluciassa yliopistovaihdossa ollessani. Fuengirolassa pärjää hyvin vaikka ei espanjan kieltä osaisikaan, sillä täällä on paljon turisteja ympäri vuoden. Auringon ottamisen lisäksi alueelta löytyy todella paljon erilaisia aktiviteetteja ja aion näiden kuukausien aikana ainakin käydä Marbellassa ihailemassa luksusvenesatamaa, Fuengirolan eläinpuistossa tutustumassa Madagascarin asukkaisiin ja Malagan vanhassa kaupungissa ostoksilla.

Tavoitteenani nauttia jokaisesta hetkestäni täällä aurinkorannikolla, sekä töissä että vapaa-ajalla! 

 - Roosa 
  markkinoinnin harjoittelija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti