torstai 17. marraskuuta 2016

Meidän toimisto

Tervetuloa toimistollemme!

Arkipäivisin kello 8-15 ahkerat toimistomyyjämme painavat hommia alla olevissa kuvien tiloissa. Aloitamme työpäivämme herkullisella firman tarjoamalla aamupalalla, jonka jälkeen myyntipäällikkömme pitää tsemppaavan aamupuheen myyjillemme.

Toimiston julkisivu

Työpäivän edetessä, pidämme joka tunti pienen tauon, jotta mieli pysyy virkeänä ja jäsenet oikosena. Ruokatauolla lähdemme usein porukassa johonkin lähiravintolaan syömään, ellei edellisenä päivänä päivän myyntitavoite ole täyttynyt: tässä tapauksessa yritys tarjoaa kaikille maittavan lounaan.

Myyntitoimisto

Pitkin päivää myyjiä palkitaan hyvästä työstä erilaisin kuukausittain vaihtuvin myyntipalkinnoin ja tsempparein.


Sillä välin, kun muut ahertavat toimistolla, etämyyjät työskentelevät tunnollisesti kodeissaan tai vaikkapa reissun päällä. Kun internet yhteys on vakaa, voi etätyötä tehdä lähes missä vain.

Hallinnon puoli

Viikko päättyy perjantaina puoli tuntia aikaisemmin kuin muina päivinä ja suuntaamme lähellä sijaitsevaan baariin nauttimaan työviikon päätteeksi oma valintaiset virvoitusjuomat – tämäkin firman piikkiin.

Tiimi

Jos työ Espanjan lämmössä houkuttelee aivan huippu tiimissä, ota yhteyttä rekrytointiimme!


Terkuin Jenni
Markkinointiviestintäharjoittelija

Hae meille töihin!

rekry@pinklink.fi
p.+34-692176636



4 kommenttia:

  1. Millainen palkka teillä on ja onko takuupaökka vai vain provikka????

    VastaaPoista
  2. Hei! kiitos kysymyksestäsi. Meillä on takuupalkka, jonka päälle tulee provisio. Kuukausiansiot vaihtelevat työpaikallamme 900-2000 euron välillä.

    VastaaPoista
  3. Hei, palkkaatteko työntekijöitä myös lyhemmille ajanjaksoille (muutamia kuukausia)?

    VastaaPoista
  4. Hei Anonyymi! Palkkaamme työntekijöitä niin pitkä- kuin lyhytaikaisiin työsuhteisiin. Pääosin lyhytaikaiset työsuhteet sijoittuvat kesään ja kesätyöskentelyyn. Muulloinkin lyhytaikainen työsuhde on mahdollinen sovittaessa (minim. 2-3kk).

    VastaaPoista