maanantai 20. helmikuuta 2017

Matka Marokkoon!

Hei kaikki!

Kun miettii Espanjassa asumisen hyviä puolia, on yksi ehdoton vahvuus sen sijainti Euroopassa. Espanjasta on halpa lentää moniin Euroopan maihin tai jopa Afrikkaan. Teimmekin päiväreissun Afrikan puolelle Marokkoon Tangeriin, tosin maateitse ja lautalla. Näitä reissuja saa valmiiksi pakeitoituna kätevästi ostettua Fuengirolasta esimerkiksi Centro Finlandiasta.



Matka alkoi aamutuimaan noutopisteeltä, jotka sijaitsivat kätevästi Paseo Maritimon varrella. Bussilla saimme taittaa matkaa Espanjan eteläkärkeen muutaman tunnin verran ja siitä lautalla noin tunnin verran tuon kapean salmen  yli Afrikan mantereelle. Huikea fiilis jo satamaan tullessa, kun näet toiselle mantereelle. Ja vielä Afrikkaan!



Saapuessa Marokon puolelle, näkyy satamasta jo hieman erilaista arkkitehtuuria verrattuna Espanjaan. Matkasimme linja-autolla keskustan läpi ylös vuorelle, jossa oli pieni ”kamelipaussi”. Halukkaat pääsivät muutaman euron maksusta kameleiden kyytiin.



Tästä matka jatkui keskusta-alueelle, jossa oli pieniä kauppoja ja kapeita kujia. Menimme syömään aivan upeaan autenttiseen ravintolaan (ruoka sisältyi matkaan), jossa meille esitettiin napatanssia ja musiikkia. Ruoka oli hyvää ja tunnelma katossa!



Ruoan jälkeen lähdimme ostoksille. Pettymykseksi, jouduimme aluksi menemään tämmöiseen sopimus ”saippuakauppaan”, jossa tuhraantui omasta mielestäni liian paljon varsinaista shoppailuaikaa. Lopuksi kerkesimme hieman kiertelemään pikku kojuja ja ostelemaan edullisia tuliaisia. Maissa olimme yhteensä vain noin 4 tuntia.

Voin lämpimästi suositella tätä reissua ensi reissuksi Marokkoon!


PLUSSAT:                                             MIINUKSET:
+ edullinen                                           - lyhyt aika
+ opastettu                                          - sopimus ”saippukauppaan” vienti
+ turvallinen                                         - vähän mahdollisuus ostoksille
+ ruoka ja ravintola



Terkuin Jenni
Markkinointi- ja rekrytointivastaava

Hae meille töihin!

rekry@118finder.fi
p.+34-692176636




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti