tiistai 23. syyskuuta 2014

Pinklink Centro Finlandian syysmarkkinoilla

                             

Eilen 22.9. järjestettiin syksyn ensimmäiset syysmarkkinat Fuengirolan Centro Finlandiassa ja myös Pinklinkin väki oli hilannut itsensä paikalle mainostamaan yritystämme sekä palveluitamme ja tarjoamaan karamellia ja ilmaisia firman logolla varustettuja sytkäreitä. Tämän lisäksi meillä oli myös mahdollisuus osallistua kahvikilon arvontaan ja totta kai täysin ilmaiseksi ja palkintona tietysti suomalaista Juhla Mokka-kahvia.
Kuukauden välein järjestettäville markkinoille alettiin valmistautua viime viikolla suunnitellen tapahtumassa esille olevia yrityksemme asioita kuten rekrytointia ja tarjoamiamme palveluita.
Kuten allaolevassa kuvassa näkyy (kuva Centro Finlandian omaisuutta), oli markkinoilla paljon muutakin tarjolla kuin vain meidän porukka.

Paljon oli käsitöitä, lähinnä neuleita ja itsetehtyjä koruja myynnissä, mutta eipä ravintola Kukon yhteydessä järjestettyyn tapahtumaan saapuvien tarvinnut kuolla janoon tai nälkään, koska ravintolan omien listojen lisäksi tarjolla oli loimulohta sekä makkaraa ja olihan siellä myös mahdollisuus maistella erilaisia viinejä. Iltapäivä huipentui Rio Bravon esitykseen ravintola Kukon esiinymislavalla.
Iltapäivää Centrossa lähtivät viettämään IT-harjoittelijamme Kim, rekryvastaavamme Krista sekä yrityksemme johtaja Katariina eikä alkukankeudesta ensimmäisestä osallistumiskerrasta huolimatta ollut tietoakaan, vaan homma otettiin hienosti haltuun alusta lähtien.

Kävijöitä ja kiinnostuneita pöytämme ääressä riitti oikein mukavasti ja ikähaitarikin oli ilahduttavasti nuoresta vanhaan sukupuoleen katsomatta ja jokaiselle halukkaalle tarjosimme sekä sytkärin, että karamellia ja halukkaille tarjosimme myös rekrystä vastaavan Kristan käyntikorttia sekä teeitsesivu.fi-palvelua harjoitelleen Kimin korttia.
Suuret kiitokset kaikille vieraille eikä sitten muuta kuin seuraavia markkinoita odottelemaan. Muistakaa olla mukana.

Terveisin

KooEi kommentteja:

Lähetä kommentti