maanantai 18. heinäkuuta 2016

Mitä tehdä vapaa-aikana Aurinkorannikolla?

Ihanaa alkanutta viikkoa!



Tein empiiristä tutkimusta viikonloppuna siitä, miten sitä oikein voisi vapaa-ajan täällä Costalla viettää. On feriaa, satulinnaa sekä Tivolia ynnä muuta. Tämä upea satulinna löytyy vain lyhyen junamatkan päästä Fuengirolasta, Benalmadenasta. Castillo Monumento Colomares oli itseasiassa paljon pienempi miltä se kuvissa näyttää, mutta silti aivan uskomattoman satumainen. Rakastan kauniita rakennuksia! Sisäänpääsy tänne oli vain vaivaiset 2e. 












Läheltä linnaa Benalmadesta löytyy myös huvipuisto Tivoli World, jonne ikävä kyllä en mennyt käymään, sillä poden herkästi pahoinvointia kaikista pyörivistä vempeleistä. Tivolin edestä lähtee köysirata Teleférico aina ylös vuorille saakka, jossa on kaksi kertaa päivässä lintuesitys. Tänne meinasin viedä ystäväni Suomesta, jos heillä ei ole korkeanpaikankammoa!




Tuntuu, että aina kun olen ollut täällä Fuengirolassa käymässä on feriat! Ferioilla musiikki pauhaa, valojenkirjo on loputon ja ihmiset pitävät hauskaa aina iltamyöhälle saakka. Feriat ovat pieni tivoli, jossa voi käydä laitteissa (suurinosa ennemminkin lapsille), pelata erilaisia pelejä ja herkutella. Tunnelmasta kannattaa mennä silti nauttimaan, vaikka kyydit eivät kiinnostaisi :) 



Tekeminen täällä ei siis lopu kesken, tässä oli vain murto-osa upeista paikoista ja aktiviteeteista, joita Aurinkorannikolla voi nähdä ja kokea! 

Olisiko sinulla suositella jotain "must go" paikkaa täällä?





Terkuin Jenni
Markkinointiviestintäharjoittelija

Hae meille töihin!

rekry@pinklink.fi
p.+34-692176636

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti