maanantai 25. heinäkuuta 2016

Uusia kasvoja!



Harkitsetko Pinklinkille töihin tuloa, mutta vielä mietityttää millaista työ meillä olisi ja kuinka pärjäisit vieraassa maassa sekä kulttuurissa? Tässä hieman näkökulmaa uusimmilta työntekijöiltämme Lauralta ja Eemeliltä!



Kuka olet?

L: 18v Naantalista kotoisin oleva tyttönen, jolla koulutuksena peruskoulu ja aikaisempana työkokemuksena lastenhoito. Ollut 1,5 vuotta Espanjassa perheensä kanssa.
E: 18v forssalainen merkonomi, jolta löytyy erilaista työkokemusta mm. tarjoilijana, kassatyöntekijänä sekä kiinteistövälityksestä. Espanjassa asustellut nyt 6 kuukautta.

Miten löysi tiensä Pinklinkille?

L: Puhelinmyyjätuttu vinkkasi paikasta.
E: Sai käsiinsä Pinkilinkin käyntikortin ja kävi tekemässä hakemuksen Mol.fi:ssä.

Miten työ on sujunut?

L: Hyvin mennyt, kauppoja tullut ja tykännyt meiningistä.
E: Sama homma kuin Lauralla, kivasti mennyt!


Miten mennyt yleisesti Espanjassa?

L: Tykkää Espanjasta, ennen tänne muuttoa lomaillut täällä paljon, joten tuntee olonsa kotoisaksi. Harrastelee vapaa-ajalla valokuvausta ja täältä löytyy paljon kuvattavaa.
E: Kivaa on ollut: paikalliset ovat ystävällisiä ja kulttuuri on mukaansatempaavaa. Tutustunut paljon paikallisiin suomalaisiin, joiden kanssa tulee vietettyä vapaa-aika.

Mikä on parasta työssä ja Espanjassa asumisessa?

L: Toimistolla on hyvä yhteishenki ja työilmapiiri! Ei koskaan kuvitellut tekevänsä puhelinmyyntityötä, mutta nyt ylittänyt itsensä ja hommat sujuvat. Espanjalaiset ovat mukavia ja lämminhenkisiä, säät hellivät ja on paljon erilaisia tapahtumia.
E: Parasta työssä on juttelu erilaisten ihmisten kanssa, työilmapiiri sekä kilpailuhenkisyys, joka motivoi tsemppaamaan! Yleisesti ulkomailla asuminen sekä ilmasto ovat parasta täällä asumisessa.

Mitä vinkkejä uudelle työntekijälle muutossa Espanjaan ja puhelinmyyntityöstä?

L: Muuttaessa täytyy olla kärsivällinen ja sinnikäs (espanjalaisilla saattaa kaikki vähän kestää) sekä kielitaito on eduksi. Puhelinmyynnissä myös kärsivällisyys on valtti, positiivinen asenne ja ei saa lannistua! Työkaverit tsemppaavat J
E: Samat kun Lauralla, mutta lisäksi, että luottokortit ja netti eivät toimi kuin Suomessa.


Toimistomaskotti Aura


Tälläistä meillä siis täällä, aika mukavaa eikös? J Jos sinulla heräsi kysyttävää Pinklinkillä työskentelystä tai Espanjasta yleisesti, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin kommentoimalla blogia, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla!


Terkuin Jenni
Markkinointiviestintäharjoittelija

Hae meille töihin!

rekry@pinklink.fi
p.+34-692176636


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti