tiistai 16. elokuuta 2016

Miten harjoittelu etenee?

Hola!

Harjoittelua on takanapäin jo yli puolitoista kuukautta ja täällä vielä porskutellaan! Ensimmäinen kuukauteni on ollut todella vaihteleva: ensiksi keskityin pääosin pelkkään sosiaaliseen mediaan ja sen päivittämiseen, sitten kuvioon astui hieman erilaisempia markkinointitehtäviä. Olen päässyt muunmuassa mukaan suunnittelemaan yrityksemme tukeman hyväntekeväisyysjärjestö Different Giftin loppuvuoden markkinointia sekä yrityksemme omia uutiskirjeitä. Voin vain sanoa, että työskentely on ollut monipuolista ja opettavaista!




Nyt jo harjoittelu on saanut aikaan fiiliksen, että tämä on minun alani! Olen etsinyt alaa, jossa saisin olla luova, työ olisi vaihtelevaa ja mielenkiintoista sekä samalla haastavaa. Firmassamme on samaan aikaan toinenkin harjoittelija: Ansku suorittaa harjoitteluaan taloushallinnon puolella. Tässä muutama sana Anskulta täällä työskentelystä:


Monipuolisia hommia, ei ainakaan työt lopu kesken tai tule tylsää.

Ihmiset täällä on tosi kivoja!

Harmittaa lähteä täältä, tulisin uudelleen kyllä milloin vain!

Toimistonalle

Kokonaisuudessaan yhteishenki yrityksessä on ollut loistava: vaikka työskentelen toimiston puolella, olemme silti tiiviisti tekemisissä toisella puolella toimistoa olevan myyntiporukkamme kanssa. Kaikki ovat olleet iloisia ja pirteitä, eikä mitään draamaa ole ollut havaittavissa. Tähän varmasti vaikuttaa se, että porukkamme koostuu lähes yhtä suuresta määrästä miehiä kuin naisia ;)


Ole siis yhteydessä rekryymme, jos etsit hyvää harjoittelupaikkaa, sillä etsimme tällä hetkellä taloushallinnon harjoittelijaa!


Terkuin Jenni
Markkinointiviestintäharjoittelija

Hae meille töihin!

rekry@pinklink.fi
p.+34-692176636




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti