tiistai 2. elokuuta 2016

Nyt harrastamaan!

Loistavaa viikonalkua jälleen kerran!

Kirjoitin aikaisemmin siitä, mitä täällä Costa del solilla voisi vapaa-aikana käydä näkemässä ja kokemassa. Nyt mieleeni tuli kirjoittaa ihan perusarjen harrastusmahdollisuuksista, sillä voisin kutsua itseäni urheilulliseksi ihmistyypiksi, vaikka välillä kuuma ilmasto vetää veronsa ja siestailu maistuu liikuntaa paremmin.

Uljas ratsu


Olen intohimoinen hevosihminen, joten ensiksi haluan mainita ratsastusmahdollisuuksista täällä. Talleja riittää ja ne sijaitsevat suhteellisen lähellä kaupunkialuetta, joten auto ei ole pakollinen väline tallille pääsyyn: mopo tai pyörä riittää myös vallan mainiosti. Voit käydä ratsastutunneilla tai sitten vain rennolla maastolenkillä. Maastot ovat täällä aivan huikeita!


Maisema tallinportilta


Olen myös jo jonkinaikaa katsellut suomalaisen Sofiaopiston tarjoamia aktiviteettaja, joista kahvakuulailu rannalla tai suppailu (paddle boarding) kuulostavat houkuttelevilta. Tänään olisi tarjoolla suppailua klo 15 tai kahvakuulailua klo 17, vink vink! ;) Syksyn opinto-ohjelmasta näet lukemattomat vaihtoehdot aina kielikursseista raakasuklaan valmistukseen!


Video lainattu täältä


Ylipäätänsä, täällä on paljon jalkapallo- ja tenniskenttiä, kuntosaleja sekä lisäksi 8km pitkä ranta, jossa voi käydä kävelemässä, juoksemassa tai pyöräilemässä. Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat läpi vuoden ja kaikille riittää varmasti mielekästä harrastettavaa!

Tässä muutama linkki erilaisiin aktiviteetteja järjestäviin paikkoihin:




Terkuin Jenni
Markkinointiviestintäharjoittelija

Hae meille töihin!

rekry@pinklink.fi
p.+34-692176636


2 kommenttia:

  1. Hei! Missä päin aurinkorannikkoa nämä sijaitsee? Sehän on viissiin aika iso paikka. Ja onko teillä vielä vapaita työpaikkoja? Kiitti.

    Rami

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kaikki postauksessa mainitut aktiviteetit sijaitsevat Fuengirolassa, kuten myös toimipisteemme. Vapaita työpaikkoja on tällä hetkellä avoinna, ota reippaasti yhteyttä yllänäkyvään rekrytointinumeroon tai -sähköpostiin. Kuulemisiin! :)

    VastaaPoista