perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ikimuistoisen reissun alkutaipale

Koulussa oli puhetta mahdollisuudesta lähteä ulkomaille työssäoppimaan jo ensimmäisenä vuonna. Meinasin jo silloin lähteä ulkomaille, mutta otin asian puheeksi liian myöhään, jolloin se ei enää ollut mahdollista, joten nyt toisena vuotena päätin sitten lähteä ulkomaille. Kuulin Pinklinkistä samaa alaa opiskelevilta vuotta vanhemmilta opiskelijoilta, jotka olivat juuri tulleet Espanjasta Suomeen ja kiinnostuin sitten asiasta ja Espanjan lämmöstä. Päätin sitten laittaa sähköpostia Pinklinkille ja muutaman päivän kuluttua sovimme puhelimessa työasioista ja, että pääsen tänne työharjoitteluun. Hommaa helpotti myös se, että pari kaveria tuli myös Espanjaan ja nimenomaan Pinklinkille, joten ostimme sitten yhdessä lentoliput ja vuokrasimme kämpän muutaman kilometrin päästä Fuengirolan keskustasta.

Nyt on kohta kaksi viikkoa oltu Espanjassa ja todella paljon olen tykännyt maisemista ja lämmöstä. Ensimmäinen viikko meni espanjalaisissa kouluissa, kun kävimme Sevillassa kahdessa eri koulussa ja viikon päätteeksi vielä Malagassa. Sevillassa menimme illalla paikallisten opiskelijoiden kanssa kiertelemään Sevillan vanhaa kaupunkia, joka oli todella upea.



Muutaman päivän olen nyt työskennellyt Pinklinkillä ja olen päässyt hyvin alkuun. Työkaverit ovat todella mukavia ja olen ollut tyytyväinen, että tulin tänne Espanjaan. Työpaikalla puhun pääasiassa suomen kieltä, mutta kaikkialla muualla pääsen käyttämään englantia, mikä on todella hyvä asia ja vielä kun oppisi puhumaan vähän espanjaa. Toivon, että tämä tulee olemaan ikimuistoinen reissu :)



Terveisin
Joona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti